Редактор: e-mail: кадър bTVДПС има две лица и две крила. Едното лице

...
Редактор: e-mail: кадър bTVДПС има две лица и две крила. Едното лице
Коментари Харесай

Лютви Местан: Апартаментите и суджуците са джобни пари. ДПС е всичко друго, но не и евроатлантическа партия

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Движение за права и свободи има две лица и две крила. Едното лице е лустро – правата и свободите и евроатлантическа ориентировка. Второто, същинското лице са съветските зависимости. Това сподели в студиото на bTV някогашният ръководител на Движение за права и свободи и сегашен водач на ДОСТ Лютви Местан.

Апартаментите и суджуците са джобните пари на корумпираните в България, разяснява той. Според Местан разбиването на монопол на Движение за права и свободи върху турскоговорящото население на страната е „ най-важната национална задача “.

„ Силно Движение за права и свободи е равно на едва дясно “, сподели някогашният ръководител на партията. Местан изясни, че с изключение на две лица, Движението има и две крила – политическо и бизнес. Той като ръководител е управлявал политическото крило, само че единствено видимо.

„ И политическото, и бизнес крилото се управлява от вожда, от почетния ръководител на партията “, съобщи Лютви Местан.

Той акцентира, че Движение за права и свободи е всичко друго, само че не и евроатлантическа партия и точно съветските зависимости са станали причина той да получи „ червен картон “ като ръководител. Местан добави, че в случай че се разкрие действителното лице на Движение за права и свободи, партията ще се подреди до крайните националисти у нас.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР